Jdi na obsah Jdi na menu
 

Starší aktualizace

Nejsou zde všechny, protože mě trvalo asi půl roku než mě toto napadlo :-))

 

8.10. - Konečně je tu první aktualizace z mého nového bydliště. Kutná Hora je skutečně krásné město, první galerie je focená jen v noci ale myslím že to není vůbec na škodu. Naopak chrám který se stavěl 500 let je v noci nezapomenutelný.

 

13.9. - Život je jedna velká změna a já v poslední době prodělal změn opravdu mnoho, dokonce jsem z toho důvodu i na nějaký čas přestal fotit. Teď už sem tam něco zase cvakám, nápadů je plná hlava tak zas brzo budou nějaké nové galerie.. pár různorodých cvaknutí je k nahlédnutí dole v náhledech a nové galerky snad brzo.   

 

29.6. - Nemožné se stává skutečností, krom fotek jsem vyťukal i pár řádek textu. O tom jak fotím kytky a co při tom vnímam právě já. Jestli to mělo smysl se můžete přesvědčit v Kopretinách. A budu rád když napíšete svůj názor..mohlo by se to pak stávat i častěji ;-)

 

21.6. - Dnešní aktualizaci bych klidně mohl nazvat "Co se děje před domem" protože všech víc jak 20 fotek co jsem sem právě nahrál je vyfoceno pouze kolem našeho domu. Musím uznat že mě to čím dál víc táhne do makrosvěta a třeba u takové skalky se dá sedět hodiny a stále je co fotit... Konec řečí, nové fotky jsou v galerii Fauna a Flora.

 

23.4. - Vytvořil jsem návštěvní knihu - tak prosím cokoliv mě chcete sdělit tak sem..u jednotlivých fotoalb je to trošku nepřehledné..

 

10.3. - Jelikož Štěchovice a jejich okolí jsou mé oblíbené místo na toulky spojené s focením bylo jen otázkou času kdy tady vytvořím samostané album tomuto krásnému kousku Čech.. 

 

7.3. - Zima už pomalu končí a já jí teprve fotím.. A tak galerie Zima obsahuje pár dalších kousků ledu a větší množství studené vody. Opravdu byla hodně studená :-)

 

24.1. - Jeden hezký lednový den plný sluníčka jsem byl vytáhnut na Pražské nábřeží a vznikla z toho pro mě zatím největší aktualizace nazvaná Labutě. Fotek vzniklo mnohem víc a hlavně nápadů na budoucí úzce zaměřený projekt..

 

4.1. - Pidigalerie která se postupně rozroste, to je Zima. Sníh, vločky, rampouchy a podobné věci co vidíme v zimě. Slečny v plavkách tu určitě nehledejte ;-)

 

21.11. - Provedl jsem menší aktualizace skoro ve všech Galeriích a tak na webu najdete 21 nových fotek. Pro lepší hledání je jich většina tady někde vespod v náhledech :-)